Tennis voor de Jeugd

LTC Horssen heeft diverse mogelijkheden voor de jeugd. Zo bieden wij sinds september 2021 een Alles-in-1 lidmaatschap aan voor kinderen van 6 tot 18 jaar.
Voorheen moest er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en clubactiviteiten apart worden opgegeven en betaald. Met het Tennis Alles-in-1 lidmaatschap kan bij onze vereniging het hele jaar getennist worden voor een vaste prijs!   

Het Tennis Alles-in-1 pakket bestaat uit:
-        Lidmaatschap van LTC Horssen en de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB)
-        Het hele jaar vrij tennissen
-        25 Tennislessen van een professionele train(st)er
-        Deelname aan de Tenniskids competitie: vijftien speelmomenten op zondagochtend verdeeld over meerdere maanden in het jaar
-        Diverse jeugdactiviteiten op de vereniging georganiseerd door onze jeugdcommissie

Deelname aan Tennis Alles-in-1 kost € 19,- per maand. Opzeggen kan 2 keer per jaar. 

Tennislessen Twee keer per jaar, in maart en september, start speciaal voor de jeugd een tennislessen reeks van +/- 12 lessen. Deze lessen worden verzorgd door een professionele tennisleraar of -lerares.  

Zomer lidmaatschap Speciaal voor kinderen die graag in de zomermaanden buiten willen sporten, biedt LTC Horssen een zomer lidmaatschap aan in de maanden juni, juli en augustus. Ook wordt in de zomer een Summerschool aangeboden. Deze Summerschool bestaat uit 6 tot 8 tennislessen rond de zomer, het lidmaatschap tot het einde van het jaar en een inschrijving bij de KNLTB. De helft van de lessen wordt gegeven voor de zomervakantie, waarna in de zomervakantie vrij getennist kan worden. Na de vakantie vindt de andere helft van de lessen plaats.  

Meer informatie Voor meer informatie over onze mogelijkheden voor de jeugd kan contact worden opgenomen met de jeugdcommissie via [email protected] of 06 43439098 (Paul Groenen). Kinderen die nog niet eerder hebben getennist bij LTC Horssen mogen eerst twee tennislessen vrijblijvend mee doen.    

Aanmelden? Ga dan direct naar het inschrijfformulier.    

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-20112022 (secretaris)

De Polenkamp

Bredestraat 1
6631 BC Horssen

KVK-nummer

40144025